Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire gaat steeds opzoek naar de grens tussen medische ingrepen en cosmetologie

ericson

Ericson Laboratoire is een Frans merk waarvan alle producten zowel voor particulier als voor professioneel gebruik geschikt zijn. Het volledig gamma is 100% ontwikkeld zijn zonder parabenen. Het gebrek aan parabenen garandeert een maximale huidtolerantie. Bovendien stimuleert het ook de opname in de huid waardoor het hoog concentratiepercentage van actieve ingrediënten in de behandelingen optimaal benut wordt. Ericson Laboratoire gebruikt medisch onderbouwde methodes in haar behandelingen om via een risico- en pijnloze maniergelijkaardige resultaten te bekomen als medische ingrepen. Het merk wordt beschouwd als één van de voorlopers in de medico-estethiek.

Ericson Laboratoire heeft dankzij haar wetenschappelijke fundering een betrouwbare uitstraling in de schoonheidssector. Het merk heeft sinds haar intrede in de markt een solide reputatie opgebouwd. De naam Ericson Laboratoire wordt al jaren geassocieerd met innovatie en hoogwaardige producten.

Ericson Laboratoire heeft al haar behandeling ondergebracht onder de noemer Multi-Therapie.Het concept van Multi-Therapie is gebaseerd op voortdurend onderzoek naar de therapeutische effectiviteit van ingrediënten, methoden en producten. Met name hierdoor is het uitermate geschikt voor professionele schoonheidsspecialisten, die steeds de nieuwste en beste trends willen aanbieden om de huid zo optimaal en gericht mogelijk te verzorgen!

Categories: Shop, ZHomepage caroussel
share