Ice Sculpting / Cryolipolyse

MESOESTETIC

De Ice Sculptor is hét alternatief voor liposuctie

Lukt het je maar niet om op bepaalde plaatsen vet te verliezen? Dan is Ice Sculptor dé oplossing voor je!

Cryolipolyse is een pijnloze, niet-chirurgische behandeling met snel een prachtig resultaat. Met name de benen, buik, billen, armen, love handles, knieën en kin zijn probleemzones van het lichaam waar het vet zich ophoopt. Een prachtig en veilig alternatief voor een ingrijpende ingreep zoals liposuctie!

Waarom kies ik voor Ice Sculpting / Cryolipolyse?

Door gecontroleerde koeling worden vetcellen afgekoeld tot ze kristalliseren. Daarna worden deze vetcellen opgelost door het normale metabolisme en verlaten ze het lichaam op natuurlijke wijze. Het garandeert de afname van de vetophopingen, maar ook de versteviging van de behandelde zone, de vermindering van cellulitis en een opmerkelijk verbeterde bloedcirculatie.

  • Plaatselijk vetverlies
  • Niet-invasief en pijnloos
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Snel zichtbaar resultaat

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Al na 1 behandeling is er een zichtbaar resultaat en 3 weken na de behandeling zijn opmerkelijke resultaten waarneembaar, wat andere cryo apparatuur pas na 2 maanden kan realiseren.

Voor nog betere en snellere resultaten vul je de behandeling aan met de homecare producten van de Bodyshock lijn en de voedingssupplementen van Mesoestetic. Door deze behandelingen te combineren, wordt een sneller en efficiënt resultaat bereikt.

Hoe vaak kom ik het beste langs?

Je komt best 1x per 3 maand langs voor een behandeling van 45 minuten. Dit geldt voor behandelingen op dezelfde zone, indien je meerdere zones (bv. buik én billen) wenst aan te pakken kan je hiervoor bij ons informeren en geven wij jou advies op maat.

Welke prijs kan ik verwachten?

1 beurt voor 1 zone  (2 koppen): €350 incl.1 bodyshockpakket ( celluxpert, grascontrol detox powder, grascontrol lipactive solution)

1 beurt voor 2 zones: €500 incl.1 bodyshockpakket

Voorbeeld progressie

Mooie resultaten worden behaald met de ice sculpting.

Nog vragen, neem contact met ons op via:

maak hier jouw afspraak Tel: (+32) 014 / 54 24 53 Mail: karina@belliza.be