SPRAYTANNING

Spraytanning is razend populaire behandeling, waarbij door het vernevelen van een tanning lotion met behulp van een compressor de huid een mooie egale en duurzame teint verkrijgt. In Australië en Amerika is deze behandeling reeds erg ingeburgerd en in Europa is de behandeling in volle opmars.
Onze drukke levensstijl laat het ons niet altijd toe om te geniet van het zonnetje of een reeks zonnebanksessies. Het komt ook vaker vaker voor dat mensen op een bepaald ogenblik een overgevoeligheid hebben ontwikkeld voor UV-licht of om gezondheidsredenen geen gebruik meer mogen maken van een solarium. In alle bovenstaande gevallen is spraytanning dé oplossing.

Wat mag je verwachten?

Spraytanning is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke en adembenemende teint. Eén behandeling neemt zo’n 15 minuten in beslag en het resultaat stempt overeen met 6 à 8 zonnebanksessies. Kortom de resultaten zijn verbluffend. Met Vani-T Spraytanning garanderen we een duurzame teint van 7 tot 10 dagen zonder wortel-effect!

Prijs: €35