MESOESTETIC

ESSENTIAL

Klassieke gelaatsverzorging, geschikt voor elk huidtype. Aan de hand van een correcte huidanalyse worden de juiste producten gebruikt in combinatie met een ontspannende beleving.

Prijs: €75

ESSENTIAL DELUXE

Bij de Essential Deluxe gelaatsverzorging wordt gebruik gemaakt van een extraatje zoals een ampoule, een Crystal Fibre Masker en een uitgebreide massage. Aan de hand van een correcte huidanalyse worden de juiste producten gebruikt, aangepast aan jouw huidtype.

Prijs: €95

GERMAINE DE CAPUCCINI

ROYAL JELLY

De lijn van Germaine de Capuccini met ‘koninginnen bijenwas’ voor voeding, versteviging en het verhogen de weerstand van de huid. Externe stress zoals UV-straling, vervuilde lucht, vochtigheid van de omgeving verzwakt de structuur en leidt tot verlies van de weerstand van de huid, de koninginnengelei herstelt dit vermogen voor een buitengewoon mooie huidstructuur. De huid ziet er meer gevoed uit, is fluweelzacht, compacter en straalt daardoor meer. De stevigheid van de huid wordt herstelt en het ontstaan van rimpels vertraagd, de tekenen van vermoeidheid vervagen.

Prijs: €75

HYDRACURE

Deze verzorgingslijn levert vanaf de eerste behandeling een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huid die helpt dat in evenwicht te brengen en te houden. Deze lijn combineert hyaluronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huid hydrateren, herstellen en beschermen. Na slechts 1 behandeling heeft 100% van de cliënten een meer gehydrateerde huid. Zorgt voor een onmiddellijke, intense en langdurige hydratatie. Beschermt de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden.

Prijs: €85

PUREXPERT

Een zuiverende behandeling voor een gezonde stralende huid.
Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk.

Ideaal voor iedereen van elke leeftijdscategorie die een schone, zuivere huid wenst.

Prijs: €75

SO DELICATE

Kalmerende verzorging voor gestressde en gevoelige huidtypes
Een mix van natuurlijke plantenextracten en oliën gecombineerd met exclusieve technologien om het stratum corneum (de buitenste huidlaag) te herstellen, welke bij de gevoelige huid vaak aangetast is. Natuurlijk afweermechanisme van de huid wordt gestimuleerd en het huidtolerantieniveau wordt verhoogd voor een prettig gevoel.

Prijs: €75