MESOESTETIC

MESOPEEL MELAN TRANS 3X

Een mesopeel pigmentbehandeling van Mesoestetic en is gebaseerd op het actieve ingrediënt tranexaminezuur. Dit ingrediënt heeft depigmenterende eigenschappen en werkt op de keratinocyten waardoor de afgifte van melanocyten stimulerende factoren worden afgeremd. Het programma bestaat uit professionele producten en producten voor thuisgebruik. De Mesopeel Melanostop Tran3x peeling zorgt voor een versnelde celvernieuwing om de oppervlakkige ophoping van melanine te elimineren.

Prijs: €95

COSMELAN

 
De Cosmelan pigmentbehandeling waarvan onze ervaring is dat dit de beste behandeling is voor het behandelen van pigmentvlekken. Het is een hele intensieve behandeling maar we behalen hiermee wel hele goede resultaten. Het is een compleet behandeltraject van 6 maanden met het bekende Cosmelan 1 masker. Cosmelan is wereldwijd de nummer 1 in het behandelen van pigmentvlekken.
 
Prijs: Na te vragen, afhankelijk van behandeltraject

GERMAINE DE CAPUCCINI

TIMEXPERT WHITE

Een krachtige anti-aging behandeling die donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal gecreëerd voor de huid met hyperpigmentatie als gevolg van de leeftijd, UV-straling, genetische factoren, hormonale factoren, etc…

Prijs: €95

TIMEXPERT RADIANCE C+

Op basis van nieuw onderzoek naar huidveroudering combineert Germaine de Cappucini de krachtige werking van Vitamine C met het Ume-extract die het glycatieproces afremt. De huid krijgt opnieuw een jeugdig aanzien, ze straalt en ziet er glad en vitaal uit. Ideaal voor de doffe, vermoeide en futloze huid.

Prijs: €115