MESOESTETIC ANTI-AGING

MESOESTETIC AGE ELEMENT ANTI-AGING FACIAL

Age element Anti-aging System van Mesoestetic, een 100% op maat gemaakt protocol dankzij een uniek diagnostisch systeem. Een anti-aging behandeling van de nieuwste generatie, ontworpen met de meest geavanceerde medisch-cosmetische technologie. Een behandeling die we helemaal afstemmen op de huidconditie of huidprobleem door middel van de boosters en maskers. Met de Natural Face Lifting massage geven we een intensieve liftende massage van het bindweefsel.

Prijs: €140

MESOESTETIC MESOÉCLAT
ANTI-AGING

    Een sublieme anti-aging behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. Deze behandeling is perfect mogelijk in 1 losse verzorging, maar ook in een kuur van 5 tot zelfs 10 behandelingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor je een nog beter resultaat kan bekomen. Het zorgt voor vernieuwing van de bovenste huidlagen, en een fijnere huidstructuur.

Prijs: €135

GERMAINE DE CAPUCCINI ANTI-AGING

TIMEXPERT LIFT(IN)

TIMEXPERT LIFT(IN) is de laatste belangrijke anti-agingprestatie van de laboratoria van Germaine de Capuccini.

Het geheim? V-MATRIX, een complex met een hoog rendement, geprogrammeerd om het probleem bij de wortel aan te pakken. De lifting wordt van binnenuit gegenereerd om zichtbaar te worden aan de buitenkant.
Een nieuw tijdperk in de zoektocht naar stevigheid waarbij chirurgische lifting wordt nagebootst en zorgt voor een algemeent resultaat vanuit de drie vectoren van de verjonging.

Vector-3 Programma

Het vector-3 programma biedt vanaf de eerste sessie zichtbare resultaten. De professionele toepassingsmethode intensiveert de liftende werking. De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd. De gelaatscontour wordt geherdefinieerd.

Prijs: €105

EXCEL THERAPY 02

De Excel Therapy O2 behandeling voorkomt en bestrijdt veroudering door op efficiënte wijze stress veroorzakende milieuomstandigheden en onvoldoende oxygenatie van de huid tegen te gaan. De bestanddelen leggen reservoirs met moleculaire zuurstof in de huid met ciramiden van de laatste generatie. Deze zijn werkzaam vanaf het huidoppervlak tot in de diepste lagen waarin zij doordringen om het herstel van de zuurstofniveaus te bevorderen en de huid er jonger en stralender uit te laten zien

Prijs: €95

TIMEXPERT SRNS

Een gesofisticeerd gamma dat zorgt voor een intense verjonging. SRNS biedt een essentiële versterking van de weerstand die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en ’s nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.

Prijs: €95

TIMEXPERT RIDES NEO AGE

Timexpert werkt op dynamische en statische rimpels en zorgt voor een strakkere huid.

Gebaseerd op exclusieve Pro-Collagestine-Fill Thechnology, peptiden en Micro Dermoxine Complex.

Prijs: €115

TIMEXPERT RADIANCE C+

Op basis van nieuw onderzoek naar huidveroudering combineert Germaine de Cappucini de krachtige werking van Vitamine C met het Ume-extract die het glycatieproces afremt. De huid krijgt opnieuw een jeugdig aanzien, ze straalt en ziet er glad en vitaal uit. Ideaal voor de doffe, vermoeide en futloze huid.

Prijs: €115