MICRONEEDLING

Microneedling is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd.Op deze manier kunnen de zeer sterk geconcentreerde werkstoffen (Mesoestetic C.prof solutions) dieper in de huid gepenetreerd worden. Door deze techniek wordt de huid aangezet tot het vormen van collageen en elastine.

Op uw huid afgestemde serums worden d.m.v. een micropen dieper in de huid ingesluist. Door de prikkeling van het bindweefsel wordt de huid geboost en hersteld. Dit is een geleidelijk proces waarbij de resultaten na 2 tot 4 weken zichtbaar worden. Met deze treatment kiest u voor een behandeling op maat van uw huid, waarbij we verschillende zones met specifieke serums gaan behandelen.

Prijs: €90

Afhankelijk van de gebruikte werkstoffen en de gekozen behandeling, zullen deze serums onder meer zorgen voor rimpelvermindering, een beter gehydrateerde huid, een goeie verstrakking van de huid, een algemene glansverbetering, meer helderheid, een mooiere gloed,…

Al na 3 dagen merkt u een duidelijke verbetering van uw huidtextuur. Medische studies tonen aan dat één microneedling behandeling de collageen- en elastineproductie met 100% verhoogt. Uw huid maakt dus heel veel collageen en elastine aan die je huid verstevigd. Je poriën worden kleiner en je huid is gladder en egaler.