Een goede behandeling vereist jaren aan ervaring en bijscholing

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring weet ik snel wat jouw huid nodig heeft. Samen zoeken we naar de behandeling waarmee je het beste resultaat zal bereiken en daarna krijg je persoonlijk advies om dat resultaat te behouden.
Professionele uitleg over de behandelingen en producten kan je niet alleen vragen in de winkel. Onze website biedt bij elke behandeling of product alle informatie die jij nodig hebt. Zit je toch nog met een vraag? Contacteer Belliza en wij zullen jou met plezier verder helpen.

Virtuele rondleiding

Waarom een Professionele Dagcrème en niet van de Apotheek/Kruidvat?

Belliza gebruikt en verkoopt enkel producten van professionele schoonheidsmerken waarvan we zelf ondervinden dat ze optimaal werken, zoals bijvoorbeeld Ericson Laboratoire, Germaine de Capuccini, Mesoestetic en Natura Bissé. Deze merken werken enkel met de meest kwalitatieve ingrediënten en hebben daarom vele trouwe fans. High-quality ingrediënten zoals peptiden, nanotechnologie, zeldzame natuurlijke ingrediënten of gepatenteerde verwerkingsformules behoren enkel in het luxe segment. De ingrediënten van onze merken ondergaan een veel grondigere onderzoeksmethode dan producten bij de apotheek/drogist.

Bovendien is het belangrijk om te weten dat, volgens de wetgeving, producten bij de drogist maximaal 3% aan werkstoffen mogen bevatten en producten in een apotheek of parfumerie maximaal 9%. Producten die je alleen bij een schoonheidssalon of huidpraktijk kunt kopen, kunnen tussen de 15% en 34% aan werkstoffen bevatten. De reden hiervoor is de veiligheid van de gebruiker. Hoe meer werkstoffen het product bevat, des te belangrijker het is dat het product op het juiste huidtype wordt toegepast. Hiervoor is geschoolde en continue bijgeschoolde kennis en persoonlijk advies nodig.

Dit professioneel advies kan ik, Karina, met meer dan 25 jaar ervaring jou zeker en vast bieden. Vervolgens hebben onze professionele merken een heel breed en gedetailleerd assortiment zodat elk huidprobleem kan verholpen worden. Wist je trouwens dat een droge huid en een gedeshydrateerde huid een andere verzorging nodig hebben?