Permanent Make-up

De Permanente make-up wordt door Karina zelf geplaatst. Door al meer dan 20 jaar ervaring met permanente make-up zorgt ze voor een mooi resultaat dat perfect bij jou past.

Met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof aangebracht. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, wordt de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden.

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up (bv. bij een avondmaquillage) Voor eeuwig mooi !! Het grote verschil met tatoeage is dat permanent make-up niet echt definitief is. De pigmentstof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en wordt door de natuurlijke celvernieuwing verwijderd. Intussen kan je er wel mee douchen, zwemmen, … kortom op elk moment van de dag zie je er onberispelijk uit.

Hoe verloopt een behandeling ?

  1. Eerst een gesprekje over enkele belangrijke medische gegevens, welke invloed kunnen hebben op de behandeling.
  2. Aanbrengen van verdodingscrème, welke een 10-tal minuten intrekt.
  3. Tijdens het inwerken van de verdoving, kiezen we samen de geschikte kleur en vorm en worden de instructies voor de nabehandeling overlopen.
  4. Na het verwijderen van de crème kan de uiteindelijk pigmentatie beginnen.
  5. Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht, die U nog een 5-tal dagen dient aan te brengen.
  6. Tevens wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor een gratis nabehandeling 3 à 4 weken na de behandeling.

Vragen of afspraak maken?

Telefoon: +32 (0)14 / 54 24 53
E-mail: karina@belliza.be