Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van een diamant schijfje. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Wat doet het met jouw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, absoluut niet! De behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren.

Wanneer is een microdermabrasie behandeling aangeraden?

  • Rimpels
  • Onzuivere huid
  • Huidveroudering
  • Pigmentvlekjes
  • Littekens
  • Zonneschade
  • Rokershuid
  • Grove poriën
  • Grove huidstructuur
  • Futloze huid