Een artikel mag je 30 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wil behouden. Binnen deze termijn heb je het recht om, zonder opgave van redenen, aan ons te melden dat je een artikel wil retourneren (herroepingsrecht). De zichttermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen. Neem contact met ons op en we sturen jou het retourformulier toe. Hou alvast de bestelnummer bij de hand. Deze kan je vinden bovenaan in de mail die je gekregen hebt als je jouw bestelling hebt geplaatst.

Artikelen retourneer je via een PostNL Punt of via Bpost.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gaan wij ervan uit dat het artikel compleet is – en voor zover redelijkerwijs mogelijk – zich in de originele staat bevindt en in de originele fabrieksverpakking zit. Uitgangspunt is dat je een artikel hanteert/ inspecteert zoals je dat in een winkel mag doen. Wanneer een artikel beschadigd is, zal slecht een deel of geen vergoeding worden teruggestort.

Let op: Vanwege hygiënische redenen is het wettelijk verboden om cosmetica artikelen te retourneren nadat de verzegeling is verbroken.